Welkom,

We willen ons eerst even voorstellen, Wij zijn in het jaar 2000 op 1 Maart begonnen met D.A.M.O. Schildersbedrijf nadat we al heel wat jaren bezig zijn geweest in het schildersvak. We wilden graag zelf de touwtjes in handen nemen en eigen verantwoording, Bij een werkgever ben je het niet altijd eens met de geleverde kwaliteit. Dus nu waren we zover om die verantwoording zelf te nemen. De bedrijfsnaam D.A.M.O. staat voor Deborah (dochter) Anita ( vrouw) Marco (zoon) en Onno (ik zelf) de naam lag wel lekker in de mond en was makkelijk te onthouden. We zijn een kleine onderneming met twee vennoten (mijn vrouw en ik zelf). We hebben 1 bedrijfsauto waarvan de foto hier op de site staat.

Werken met D.A.M.O. Schildersbedrijf is een grote zorg minder voor u, wij doen wat wij met u afgesproken hebben. Dit doormiddel van een uitgebreide offerte die wij u toezenden daarin staat duidelijk beschreven wat wij met u afgesproken hebben, ook staat hier in beschreven wat wij allemaal doen en welke producten wij gebruiken.

Uiteraard geven wij op al ons gemaakt werk garantie dit is 3 jaar op dekkend buitenschilderwerk en 3 jaar op gevelwerk(buitensauswerk) en 3 jaar op binenschilderwerk.

Kwaliteit is voor ons heel belangrijk en zeker voor u daarom werken wij ook uitsluitend met de beste muurverven en lakken en blijven wij steeds op de hoogte van de veranderingen die zich voordoen in de schilders en afwerkingbranche hierdoor kunnen wij u steeds de beste kwaliteit en service bieden.

Advies op maat is belangrijk voor u als klant en voor ons als D.A.M.O. Schildersbedrijf doordat wij de vakkennis hebben kunnen wij u een advies geven wat geheel bij u past dit gaat van kleuradvies tot de volledige werkwijze en alles wat er tussen zit.

Enkele voordelen van werken met D.A.M.O. Schildersbedrijf op een rijtje.

* De aannemer is ook tevens de schilder en uw contactpersoon.

* Garantie op uw schilderwerk.

geelblik

* Advies op maat.

* Vrijblijvende prijsopgave.

* Goede service

* Sterke prijs kwaliteits verhouding.

* Zeer flexibel.

VOORDEEL EN ZEKERHEID.
 
Voor particulieren en bedrijven,zijn er een aantal regelingen om het schilderen van uw huis of bedrijfspand te stimuleren.
 
Laag BTW tarief...
U kunt profiteren van het lage BTW  tarief van 6% in plaats van de gebruikelijke 21% , dat betekend dat de overheid meebetaalt aan het onderhoud en een fris uiterlijk van uw woning. de huidige norm staat nu nog op 2 jaar en ouder. Voor u als opdrachtgever met een eengezinswoning kan dat oplopen tot een voordeel van ongeveer € 250,= tenopzichte van 21% btw. Maar hier geldt hoe groter het huis hoe meer de regering voor u betaald.
 
Onderhoudsplan.
Op langere termijn kan het vaak een stuk voordeliger zijn om uw woning of bedrijfspand te laten onderhouden via een meerjarenplan.
Indien u hier prijs op stelt,kunnen wij u efficiënt een meerjarenplan aanbieden,waardoor u altijd weet wanneer wij aan uw woning of bedrijfspand werken en u een duidelijk beeld hebt van de ( lagere) onderhoudskosten.
 
Voorbeeld:
1ste jaar volledige schildersbeurt.
2de jaar geen werkzaamheden.
3de jaar geen werkzaamheden.
4de jaar controleren en zonodig bijwerken.
5de jaar geen werkzaamheden.
6de jaar volledige schildersbeurt.
7de jaar geen werkzaamheden.
8ste jaar geen werkzaamheden.
9de jaar controleren en zonodig bijwerken.
10de jaar volledige inspectie en evaluatie nieuw onderhoudsplan.
 
Dit is slechts een voorbeeld van de diverse mogelijkheden die wij u kunnen bieden, uiteraard zijn wij graag bereid om tijdens een mondeling gesprek de beste keuze voor uw woning of bedrijfspand door te nemen.

Het kiezen van een schildersbedrijf.

Het kiezen van een schilder die uw woning of bedrijfspand komt opfrissen is een keuze die u als klant zelf uiteraard maakt.

Tenslotte zijn er vele zaken waar u rekening mee houd,uiteraard moet er tussen het schildersbedrijf en u een "klik" zijn want deze schilder komt toch bij u privé over de vloer en dan is het wel zo prettig als u samen goed door een deur kunt.

Ook de prijs is daarin heel belangrijk maar wat zeker zo belangrijk is wat doet de ene schilder nu voor zijn prijs in vergelijking met de ander en welke producten gebruikt hij.

Bijna iedere schilder heeft zijn eigen voorkeur als het gaat om een bepaald merk maar helaas zijn er ook die gaan voor producten die goedkoop zijn, een prijsverschil kan daarin uitdraaien op de verkeerde keuze,daarom geven wij in onze offerte aan welke producten wij gebruiken en deze laten wij dan ook bezorgen door de leverancier zodat de klant ook kan zien dat wij ook daadwerkelijk doen wat wij hebben beloofd.

Wij geven niet alleen een eerlijk advies maar zeer zeker een eerlijke prijs een prijsverschil kan vaak heel veel zijn voor hetzelfde werk met dezelfde werkwijze,hoe kan dat hoor ik vaak.

Een reden kan zijn dat een bepaald schildersbedrijf het heel druk heeft ( vooral in het hoogseizoen ) hij gaat dan hoger calculeren omdat hij het werk niet nodig heeft,ook kan een schildersbedrijf een hoger uurtarief hebben oorzaak hiervan kan zijn dat hij personeel heeft en daardoor hogere kosten heeft, ook een bedrijfpand kan de kosten behoorlijk omhoog schroeven.

Wij werken niet met (vast) personeel hebben geen (duur) bedrijfspand en hanteren een normaal uurtarief onze prijzen zijn altijd hetzelfde zomer of winter druk of minder druk kortom een eerlijk advies, kwaliteitsverf en een eerlijke prijs voor een mooi stuk werk waar u garantie op krijgt.

U zult als u op zoek bent naar een schilder vele bedrijven tegen komen, in de krant, telefoonboek en op internet,als het gaat om schilderwerk zullen de meeste bedrijven "gelijkwaardig" zijn de keuze is een keuze die u maakt in het bedrijf waar u het meeste vertrouwen in heeft.

Samenwerking:

Doormiddel van goede samenwerking met diverse andere kleine schilderbedrijven D.A.M.O. Schildersbedrijf. heeft het mogelijk gemaakt om binnen een kort tijdsbestek ook grotere werkzaamheden te kunnen verrichten zoals bv voor woningbouw verenigingen en aannemers.

Omdat vaak gedacht wordt dat kleine bedrijven geen grote werken kunnen verrichten binnen een bepaalde tijd, D.A.M.O. Schildersbedrijf. heeft hierin juist het tegendeel bewezen.